Overnachten op Erve Fakkert in Twente

De b&b is uitermate geschikt voor zakelijke relaties die eenmalig of met regelmaat overnachten Twente . Erve Fakkert ligt circa 5 minuten rij afstand van Oldenzaal, Ootmarsum en Denekamp en  10 minuten rijden van de A1.  De steden Enschede, Hengelo en Almelo zijn binnen 20 minuten rij afstand bereikbaar. U kunt op Erve Fakkert na een dag werken heerlijk ontspannen door te gaan hardlopen of te gaan fietsen. Mocht u daarna uw mail willen checken dan kunt u rustig werken op het terras, uw kamer of in de huiskamer van Erve Fakkert. Zakelijke relaties bieden wij services om 1 x per maand te factureren. Fiets of racefiets kunnen voor langere periode gestald worden op Erve Fakkert. 

Vergaderen/team building op Erve Fakkert in Twente Coronaproof

Inspirerende ruimte om ongestoord te vergaderen tot maximaal 7 personen. Bij mooi weer lekker naar buiten? Natuurlijk kan dat. Wij zorgen voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, desgewenst gevolgd door een verkwikkende overnachting. U heeft optimale privacy want bij reservering van 7 personen beschikt u de gehele accommodatie.

Erve Fakkert beschikt over vergaderruimte waar u gebruik kunt maken van een flip-over en beamer. Indien u een overheadprojector wenst dan zorgen wij daar voor. Gratis draadloos internet is in de vergaderruimte en in alle gastenkamers aanwezig. De ruimtes worden voor uw komst naar uw wensen ingericht.

Tussendoor even de benen strekken doet u heerlijk in de nabije omgeving. En wat is er heerlijker dan u zelf na een dag hard werken te belonen met bijvoorbeeld een wijnproeverij of gezellig een uurtje napraten? Ook verzorgen wij workshops en clinics zodat u ook creatief of sportief bezig kunt zijn. Wij helpen u graag met het invullen van het randgebeuren. Uiteraard vergeten we de inwendige mens niet.

Erve Fakkert - zakkelijk
Erve Fakkert - zakkelijk
Erve Fakkert - zakkelijk
Erve Fakkert - zakkelijk

Longstay op Erve Fakkert in Twente

Erve Fakkert beschikt over drie appartementen die zeer geschikt zijn voor longstay. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt bij longstay kiezen voor de huur van de volledig gewenste periode dus voor zeven dagen per week. Tevens bieden we de optie aan voor de huur van maandag t/m vrijdag voor een langere periode. Indien u dat wenst kunt u een deel van uw bagage in bewaring geven en dat geldt uiteraard ook voor uw racefiets of mountainbike. De prijs is afhankelijke van het aantal dagen verblijf per week en de lengte van de periode.