Golf arrangementen i.s.m. B&B Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Eén of meerdere dagen genieten op golfbaan t Sybrook nabij Oldenzaal samen met uw partner of vrienden. Wij bieden 7 prachtige gastenkamers op enkele kilometers afstand van de golfbaan. Na uw actieve bezigheid 's avond relaxen op Erve Fakkert nabij Ootmarsum en de volgende ochtend een heerlijk ontbijt. Overnachten vanaf € 70,-- per kamer per nacht inclusief ontbijt. Wij verzorgen in overleg graag een totaal arrangement.  

Wellness arrangement B&B Eve Fakkert en Sauna Saré

Erve Fakkert heeft met Saré Thermen & Beauty nabij Oldenzaal een leuk arrrangement samengesteld.  Op Erve Fakkert ontvangt  u de voucher. 's Avonds keert u heerlijk uitgerust  terug en is uw gastenkamer gereed voor de overnachting. De volgende ochtend vertrekt u als herboren weer huiswaarts nadat u genoten heeft van een heerlijk ontbijt.

Voor het bezoek aan Saré Thermen & Beauty betaalt u een toeslag van € 25,00 p.p. U dient uw bezoek aan Saré Thermen & Beauty vooraf reserven via www.sare.nl/reserven .

Culinair genieten op Erve Fakkert i.s.m. lokale restaurants in Twente

Laat u in de watten leggen door ........... Eetcafé de Bisschop te Rossum en Erve Fakkert (minimaal 6 personen)
U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op Erve Fakkert. Tegen 18.00 vertrekt u naar Eetcafé de Bisschop in het centrum van Rossum om daar de avond door te brengen. U wordt verrast met een avondvullend programma van wijn en spijs. De gerechten worden gemaakt op wens van de gast. Mocht u willen helpen koken of heeft u vragen geen probleem. Chef-kok Guus, voorheen ruim 10 jaar kok bij diverse restaurants in Twente, is de gehele avond uw kok en gastheer.
Tegen 22.00 uur vertrekt u weer naar Erve Fakkert om van een heerlijke nachtrust te genieten. De volgende ochtend staat vanaf 9.00 uur een heerlijk Twents ontbijt klaar om zo vanaf 10.30 uur weer huiswaarts te keren. Dit twee daags arrangement bieden wij u aan voor € 85,-- p.p. De spijs is bij de prijs in begrepen en de wijn wordt afzonderlijk in rekening gebracht.

Creatief en culinaire arrangement Workshops op Erve Fakkert te Rossum

Op Erve Fakkert geven lokale kunstenaars verschillende creatieve workshops. In het atelier, op het terras of in de omgeving wordt u aan de hand genomen op een creatieve ontdekkingsreis. U kunt één van de volgende workshops volgen: Schilderen, Fotograferen, Beeldhouwen, Glas-in-lood en Jambé. De keuze is aan u. Deze workshops bieden wij met of zonder overnachting op Erve Fakkert aan. Het minimum aantal is zes personen. Uiteraard kunt u de workshop afsluiten met een tapasbuffet, high tea of bbq. De prijs is op aanvraag.

 

Erve Fakkert
Erve-Fakkert
Erve Fakkert