Huiskamerconcerten op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Op Erve Fakkert vinden met regelmaat culturele voorstellingen plaats. Het atelier toveren we dan om van een huiskamer naar een theater dat plaats biedt aan maximaal 40 personen. Hieronder treft u de huiskamerconcerten aan die binnenkort plaatsvinden. U kunt plaatsen reserveren via info@erve-fakkert.nl. De huiskamerconcerten starten om 20.30 uur en vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar.

Op donderdag 21 maart  uiskamerconcert op Erve Fakkert. Vanavond treedt het Vocaal Ensemble De Potters op. Het koor verzorgt een staat onderleiding van Marion Walhof. Kenmerkend voor de Potters is dat hun optredens altijd gepaard gaan met een cabarteske en theatrale knipoog. Het repertoire is is breed: er worden klassieke stukken gezongen maar ook jazzy en poppy arrangementen. De koffie staat klaar om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur. Entree € 6,00 inclusief koffie of thee.

Expositie op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Ieder kwartaal richt een kunstenaar alle ruimtes in met schilderijen en of andere kunstwerken. De gasten kunnen tijdens hun verblijf op Erve Fakkert deze werken bewonderen. Tevens is de expositie iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan de expositie. Vanaf 1 maart 2019 is er een prachtige expositie van Elvira Veldhuis uit Weerselo. Vrolijke schilderijen met prachtige bloemen. Het voorjaar straalt je tegemoet op Erve Fakkert met deze expositie. U kunt de expositie elke vrijdag, zaterdag en zondag bewonderen van 11.00 tot 15.00 uur en uiteraard op afspraak.Indien gewenst is Elvira aanwezig om een toelichting te geven op haar werk.