Huiskamerconcerten op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Op Erve Fakkert vinden met regelmaat culturele voorstellingen plaats. Het atelier toveren we dan om van een huiskamer naar een theater dat plaats biedt aan maximaal 40 personen. Hieronder treft u de huiskamerconcerten aan die binnenkort plaatsvinden. U kunt plaatsen reserveren via info@erve-fakkert.nl. De huiskamerconcerten starten om 20.30 uur en vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar.

I.v.m. de vele groepen die de komende weekenden op Erve Fakkert verblijven vinden er in de tweede helft van 2019 geen huiskamerconcerten plaats.

Expositie op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Ieder kwartaal richt een kunstenaar alle ruimtes in met schilderijen en of andere kunstwerken. De gasten kunnen tijdens hun verblijf op Erve Fakkert deze werken bewonderen. Tevens is de expositie iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan de expositie. Vanaf 1 augustus 2019 is er een prachtige expositie van Leonie Stegeman uit Oldenzaal. Creatief bezig zijn is haar passie alle vele jaren. Het materiaal waar zij haar kunstwerken van maakt is karton. Ze maakt gebruik van verschillende soorten karton en vele kleuren. Hierdoor ontstaan steeds unieke kunstwerken. Tevens heeft haar vader met zijn schilderijen de gastenkamers ingericht. Een unieke combinatie vader en dochter Stegeman exposeren samen op Erve Fakkert.