Huiskamerconcerten op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Op Erve Fakkert vinden met regelmaat culturele voorstellingen plaats. Het atelier toveren we dan om van een huiskamer naar een theater dat plaats biedt aan maximaal 40 personen. Hieronder treft u de huiskamerconcerten aan die binnenkort plaatsvinden. U kunt plaatsen reserveren via info@erve-fakkert.nl. De huiskamerconcerten starten om 20.30 uur en vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar.

Op vrijdag 4 mei geeft om 21.00 uur  v(i.v.m. Dodenherdenking) Red Stone  een huiskamerconcert op Erve Fakkert aan de Everlostraat 3. De entree bedraagt € 6,00 euro inclusief koffie of thee. Plaatsen kunt u reserveren via info@erve-fakkert.nl of 0541 625 789 

Op zaterdag 16 juni geeft Yumi Scheper een workshop Sushi maken voor mannen. We beginnen om 16.00 uur en sluiten rond 20.00 uur af met een goed glas wijn of een pilsje. De kosten bedragen € 30,00 p.p.

Op zondagmiddag 15 juli geeft Afslag Oele bij mooi weer een huiskamerconcert op het terras. We beginen om 14.30 uur. mocht het weer wat minder zijn, geen nood, dan vindt het concert binnen plaats. Entree € 6,00 incl. koffie of thee,  

 

 

 

Expositie op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Ieder kwartaal richt een kunstenaar alle ruimtes in met schilderijen en of andere kunstwerken. De gasten kunnen tijdens hun verblijf op Erve Fakkert deze werken bewonderen. Tevens is de expositie iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan de expositie. Vanaf 16 maart tot en met 15 juni prachtige expositie van beeldendkunstenaar Peter Cock en de schilderijen zijn van Chavah Linduim Arista. 

 Een prachtige combinatie zowel binnen als buiten op Erve Fakkert. Kom kijken en genieten van deze prachtige kunst objecten.