Huiskamerconcerten op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Op Erve Fakkert vinden met regelmaat culturele voorstellingen plaats. Het atelier toveren we dan om van een huiskamer naar een theater dat plaats biedt aan maximaal 40 personen. Hieronder treft u de huiskamerconcerten aan die binnenkort plaatsvinden. U kunt plaatsen reserveren via info@erve-fakkert.nl. De huiskamerconcerten starten om 20.30 uur en vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar.

Op vrijdag 14 december alweer het laatste huiskamerconcert van 2018 op Erve Fakkert. Vanavond treedt het koor Viventi uit Tilligte op. Het koor verzorgt een concert in kestsfeer. Het koor heeft een Rossums tintje met Jolanda Smellink als dirigente, Marc Smellink achter de piano en Marloes Leus op drums. De koffie staat klaar om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur. Entree € 6,00 inclusief koffie of thee.

Expositie op Erve Fakkert nabij Ootmarsum

Ieder kwartaal richt een kunstenaar alle ruimtes in met schilderijen en of andere kunstwerken. De gasten kunnen tijdens hun verblijf op Erve Fakkert deze werken bewonderen. Tevens is de expositie iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan de expositie. Vanaf 2 december een prachtige expositie van Ine Heerink. Ine Heerink is geboren in Denekamp en momenteel woonachtig in Fleringen.

Ine heeft in gangen van de B&B de exposite "Planeet Aarde"ingericht. Dit zijn schilderijen gebasseerd op ruimtefoto's van "onze astrounaut André Kuipers. In de B&B kamers, het Palet en het atelier zijn andere werken geexposeerd, die door de jaren heen tussen 2006 - 2018 zijn gemaakt. Allemaal met de natuur als inspiratiebron.