B&B - APPARTEMENTEN - VAKANTIEWONING

Erve Fakkert is dé uitvalsbasis om Twente te ontdekken. Gelegen in het coulisselandschap tussen Oldenzaal en Ootmarsum vindt u ons erf met een luxe vakantiewoning, zeven fraaie gastenkamers en drie prachtige vakantieappartementen.

De omgeving is prachtig, en ook voor kunst en cultuur bent u op het juiste adres. De ideale plaats om met z’n tweetjes of de hele familie enkele dagen door te brengen. Naast wandelen en fietsen kunt u creatieve workshops volgen. Erve Fakkert is al met al een inspirerend plekje in Twente. Op alle gastenkamers, vakantiewoning en appartementen kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Erve Fakkert is geopend in april 2010 en heeft aantrekkelijke arrangementen samen met Sauna Saré en Kooiker Cuisine. Voor meer informatie verwijzen we naar onze arrangementen. Golfbaan Het Rijk van Sybrook ligt op 15 minuten rijden met de auto.

Hebt u iets te vieren? U bent welkom van 2 tot 25 personen op Erve Fakkert voor een feestje. We helpen u graag met invulling van uw activiteiten voor een onvergetelijke dag.

Ook voor een zakelijke markt biedt Erve Fakkert een compleet aanbod. Naast overnachten beschikken we over een uitstekende vergaderlocatie en kunt u met u collega’s creatief en of sportief ontspannen. Daarnaast beschikt Erve Fakkert over drie long stay appartementen voor bijvoorbeeld werknemers die bij u tijdelijk werkzaam zijn.

Erve Fakkert staat voor Twentse gastvrijheid.

Erve-fakkert - Marketingkr8
Erve-fakkert - Marketingkr8
erve-fakker-rossum

B&B Erve Fakkert

Anne-Marie & Cor Weusthof

Everlostraat 3

7596 MP Rossum 

Contact informatie

Telefoon: 0541 625 789

Mobiel: 06 12 99 39 63

E-mail: info@erve-fakkert.nl

Onze klanten zoeken naar:

Bed en Breakfasts, luxe vakantiewoning, gastenkamers,

kunst, creatieve workshops, Twente, Erve Fakkert, Rossum,

Overijssel, Rijk van Sybrook, wandelen, fietsen, Booking.com,

Erve-Fakkert is Sociaal!

Volg ons op:

Facebook

Twitter