Arrangementen

Wellness arrangement met Sauna Saré

Erve Fakkert heeft met sauna Saré uit Oldenzaal twee arrangementen samengesteld. U komt 's ochtends op Erve Fakkert en ontvangt de voucher voor een sauna- of wellness arrangement. 's Avonds keert u heerlijk uitgerust op Erve Fakkert terug en is uw gastenkamer gereed voor de overnachting. De volgende ochtend vertrekt u als herboren weer huiswaarts nadat u genoten heeft van een heerlijk ontbijt.

Het sauna arrangement incl. koffie met gebak bij sauna Saré reserveert u voor 2 personen voor € 140,-- (1 persoon € 85,--)

Het welness arrangement (55 minuten lichaamsmassage of gezichtsbehandeling en saunagebruik) voor 2 personen € 240,-- (1 persoon € 130,00) Tijdens het hoogseizoen geldt een toeslag van EUR 5,00 p.p

Culinair genieten op Erve Fakkert

Laat u in de watten leggen door ........... Kooiker Cuisine en Erve Fakkert (minimaal 6 personen)
U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op Erve Fakkert. Tegen 19.00 vertrekt u per taxi naar Kooiker Cuisine in Rossum om daar de avond door te brengen. U wordt verrast met een avondvullend programma van wijn en spijs. De gerechten worden gemaakt op wens van de gast. Mocht u willen helpen koken of heeft u vragen geen probleem. Gerard Kooiker, voorheen ruim 30 jaar chef kok bij landgoed de Holtweijde in Lattrop, is de gehele avond uw kok en gastheer.

Tegen 23.30 uur vertrekt u weer naar Erve Fakkert om van een heerlijke nachtrust te genieten. De volgende ochtend staat vanaf 9.00 uur een heerlijk Twents ontbijt klaar om zo vanaf 10.30 uur weer huiswaarts te keren. Dit twee daags arrangement bieden wij u aan voor € 104,-- p.p. De spijs is bij de prijs in begrepen en de wijn wordt afzonderlijk in rekening gebracht.

Creatief arrangement Workshops

Op Erve Fakkert geven lokale kunstenaars verschillende creatieve workshops. In het atelier, op het terras of in de omgeving wordt u aan de hand genomen op een creatieve ontdekkingsreis. U kunt één van de volgende workshops volgen: Schilderen, Fotograferen, Beeldhouwen, Glas-in-lood en Jambé. De keuze is aan u.

Deze workshops bieden wij met of zonder overnachting op Erve Fakkert aan. Het minimum aantal is zes personen. Uiteraard kunt u de workshop afsluiten met een tapasbuffet, high tea of bbq. De prijs is op aanvraag.

Erve Fakkert
Erve-Fakkert
Erve Fakkert