Huiskamerconcerten

Op Erve Fakkert vinden met regelmaat culturele voorstellingen plaats. Het atelier toveren we dan om van een huiskamer naar een theater dat plaats biedt aan maximaal 40 personen. Hieronder treft u de huiskamerconcerten aan die binnenkort plaatsvinden. U kunt plaatsen reserveren via info@erve-fakkert.nl. De huiskamerconcerten starten om 20.30 uur en vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar.

Op zondag 3 september geeft om 15.00 uur het Voices in Four  een huiskamerconcert op Erve Fakkert aan de Everlostraat 3. De entree bedraagt € 5,00 euro. Het concert zal een Italiaanse sfeer uitstralen en bij mooi weer uiteraard in de open lucht.   Plaatsen kunt u reserveren via info@erve-fakkert.nl of 0541 625 789

Donderdag 5 oktober : Gentele Singers  nadere info volgt.

 

 

 

Expositie

Ieder kwartaal richt een kunstenaar alle ruimtes in met schilderijen en of andere kunstwerken. De gasten kunnen tijdens hun verblijf op Erve Fakkert deze werken bewonderen. Tevens is de expositie iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan de expositie. Vanaf 1 juli tot en met 30 september prachtige expositie van Ineke Spork. 

In de loop van de jaren is Ineke Spork van figuratief werkend, gegroeid naar een abstract schilderend kunstenaar. Het werk van Ineke is al op diverse locaties in binnen- en buitenland geëxposeerd . Haar stijl wordt gekenmerkt door de zoektocht naar balans tussen contrast, harmonie en spanning. Daarbij geven het gebruik van restmaterialen, zoals stoffen en papier, haar schilderijen een doorleefd karakter.

Ondanks haar veelzijdigheid heeft Ineke een herkenbare en persoonlijk stijl.